Proact Sync - äntligen dags igen!

Proact älskar att få träffa er kunder och samarbetspartners – när vi delar erfarenheter så blir vi bättre tillsammans. Och nu är det äntligen dags att ses igen på Proact Sync, vårt populära event för befintliga och potentiella kunder. Under en eftermiddag och kväll pratar vi teknik, trender och varför hanteringen av data är så oerhört viktigt.      

På Proact Sync får du ta del av de senaste IT-trenderna, uppleva nyheter från världsledande leverantörer och i minglet inspireras av andra organisationer med liknande utmaningar.

 

 

På agendan

Eftermiddagen bjuder på en fartfylld scenshow, uppskattade tekniska demo-sessions, intressanta rundabordssamtal och de senaste kundcasen. Dessutom får du träffa våra vänner på Conoa, landets ledande konsultbolag inom cloud native som Proact förvärvade i april 2021! Kvällen har middag, underhållning och barhäng!

 


Proact Sync är ett event för hela IT-avdelningen

I år utlovar vi ett fartfyllt event med mängder av inslag där du själv kan välja vad du vill delta på. Kanske har du någon ytterligare kollega eller person i ditt nätverk som borde besöka eventet? Anmäl även dem här.


Upplev Sync på plats

Eventet genomförs fysiskt på plats i Göteborg 5 april och Stockholm 27 april. Vi vet av erfarenhet av upplevelsen är allra bäst på plats, men i år finns även möjlighet att delta digitalt på eventet 27 april. Hur du vill delta anger du i din anmälan.

 

 

 

Anmäl dig till eventet i Stockholm nedan

Sync i Stockholm 27 april

Bli en av de första att besöka Space i Stockholm. Space är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholm. En fysisk mötesplats för den digitala generationen. Här kombineras några av de viktigaste ingredienserna inom digital kultur – gaming, musik, content creation och digitalt know-how, allt under samma tak. 

En perfekt plats för Proact Sync!

 

När? 

27 april, 13:00-01:00

Konferensen och den digitala sändningen avslutas kl 17 därefter följer middag, mingel och underhållning.

 

Var?

Space, Hitta hit

Sync i Göteborg 5 april blev en succé!

 

Stort tack till alla härliga kunder och samarbetspartners som gjorde Proact Sync i Göteborg till en succé!

 

 

 

Hantering av Covid 19

Vi följer givetvis pandemins utveckling och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner för att kunna genomföra Proact Sync på ett smittskyddssäkert sätt.