Datasikkerhet og tilgjengeliggjørelse av bedriftens data har aldri før vært mer aktuelt. Derfor ønsker vi i Proact å invitere deg til et faglig halvdagsarrangement med fokus på nettopp dette og hvordan kunne sikre seg best mulig mot fremtidens trusler og utfordringer. Vi avslutter dagen med en hyggelig middag på ASIA, Aker Brygge. Vi gleder oss til en faglig og innholdsrik ettermiddag sammen med deg.

 

Agenda:

Lett servering: 12:30–13:00

Del 1: 13:00-14:20

"Dataangrep rammer ikke oss, så hvorfor forberede seg?"
Med Gøran Tømte, Field Security Responsible, CEUR and NEUR, Rubrik og Christian Mohn, Chief Technologist SDDC, Proact IT Norge

 

Det finnes mye statistikk rundt antall dataangrep, men å bruke det alene som utgangspunkt kan ende katastrofalt. Undersøkelser gjort av NTT Security viser at hele annenhver bedrift i Norge har opplevd en form for dataangrep. Man MÅ anta en hendelse, så kan man heller bruke risikovurderingen i forbindelse med hvilke tiltak som behøves. Beskytt deres data før det er for sent.

 

Pause: 14:20-14:40

 

Del 2: 14:40-16:00:

Bygg din hybride sky på HCI plattform
Med Steffen Moen, Senior System Engineer, VMware og Rudi Martinsen, Senior Systems Engineer, Proact IT Norge

 

Moderne applikasjoner og sikker integrasjon mot skyen krever en modernisert og automatisert plattform.

 

Dell og VMware har sammen utviklet den beste HCI plattformen laget for lokalt datasenter med integrasjon direkte til skyen. VMware Cloud Foundation på Dell VxRail plattform gir en automatisert livssyklusadministrasjon for hele infrastruktur-stacken inkludert maskinvare, gjennom en helhetlig infrastruktur med konsekvent drift, i én komplett automatisert plattform.

 

Bli med og lær mer om hvordan bygge en nettsky uten kaos, og få mest verdi ut av skyen.

 

Middag: 16:00-19:00

 

 

Tid: 01. desember, kl. 13-16
Sted: Felix Konferansesenter 

Påmelding: