Cloud University terugkijken?


Nieuw bij de Cloud University? We hebben er al een paar andere webinars op zitten, maar niet getreurd: alles is opgenomen! Dus wil jij een van de andere webinars terug zien? Mail ons dan via onderstaande button welke editie jij terug wilt zien en dan sturen wij jou de link.

Editie 1:

  • Terraform. IT Consultant David Rikkoert deelt zijn inzichten en voorbeelden van de mogelijkheden van Terraform voor het deployen en onderhouden van een Azure infrastructuur.
  • Modern Workspace. Hoe komen technologieën als Windows Hello, Conditional Access, Autopilot en InTune Policies samen in een Modern Workspace? En op welke manier kan de uitrol van een werkplek zowel veilig maar toch met de vrijheid en flexibiliteit die past bij een moderne manier van werken? Marcel van Iperen legt het uit.
  • Productief met MS Teams. Microsoft Teams is ‘hot’ in tijden van social distancing en thuiswerken. Maar hoe kun je Microsoft Teams het beste voor jou laten werken? Ralph Eckhard geeft tips.

Editie 2:

  • Veiligheid voor gebruikers in de Moderne Werplek. De moderne werkplek is hot, maar hoe veilig is hij? In deze sessie kijken we naar de verschillende aanvallen die we in de praktijk vaak terugzien, en hoe je hier tegen kunt beschermen.
  • Security Compliancy & Cloud Strategie: Hoe vlieg je dat aan? Gerton van der Wilt legt in deze sessie uit waar op gelet moet worden, vanuit security compliancy oogpunt, bij het uitrollen van een hybride cloud strategie.
  • Azure Cloud Security. David behandeld tijdens deze presentatie hoe Cloud security precies werkt, de risico’s, aandachtspunten en best practices van cloudbeveiliging.

Vul hier jouw gegevens in om de webinars terug te kijken:
Na de aanmelding ontvang je een bevestiging van ontvangst.