Cloud University bestaat alweer 2 jaar en dat vieren we met een fysieke sessie!

De enige echte Cloud University, dé plek waar jij jouw kennis van de Cloud en alles wat daarmee te maken heeft kan verbreden. 

 

Tijdens deze live sessie op 10 november hoor je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Microsoft Public Cloud. Het live event zal starten met een plenaire sessie door Kevin Jansen, Manager Modern Workspace. Hierin worden de key takeaways van Microsof Ignite en de roadmap van Proact voor 2023 gedeeld.

 

Na deze sessie volgen twee breakout sessies, waar in je een keuze kan maken tussen breakoutsessie 1: Nieuwe microsoft functionaliteiten of breakoutsessie 2: Virtuele werkplekken in de Microsoft Cloud.

 

Programma: 

  • 15:00 - 16:00 Microsoft Ignite Key Take aways & Proact Roadmap 2023

  • 16:15 - 17:00 Breakout sessie 1: Better Together with M365

  • 16:15 - 17:00 Breakoutsessie 2: Virtuele werkplekken in de Microsoft Cloud

  • 17:00 - 18:30 Geheel verzorgde borrel

 

Lijkt dit jou interessant? Schrijf je dan hiernaast in en geef je voorkeur op welke break-out sessie jij wilt bezoeken. 

 

Locatie:

Kantoor Proact - Rijnzathe 14, 3454 PV Utrecht

Vul hier jouw gegevens in om je in te schrijven voor de Cloud University

Lees hier alle info over de fysieke Cloud University

Microsoft Ignite Key Take aways & Proact Roadmap 2023 met Kevin Janssen

Hierin zal informatie worden gedeeld over de key takeaways van Microsoft Ignite. Microsoft Ignite is hét jaarlijkse event van Microsoft waar de laatste innovaties van Microsoft worden gepresenteerd voor de komende tijd. Microsoft Ignite is een belangrijk event waar Proact haar ontwikkel roadmap voor het komende jaar mede op baseert. In deze sessie zal ook de roadmap voor 2023 worden gedeeld hoe Proact verwacht het komende jaar haar producten en diensten (verder) te ontwikkelen.

Nieuwe Microsoft functionaliteiten met Dirk Steenkamer

In deze sessie worden de laatste functionele toevoegingen gepresenteerd welke op Microsoft 365 zijn toegepast. Hierin komen functionaliteiten van onder andere Microsoft Teams en Microsoft Office aan bod.

Virtuele werkplekken in de Microsoft Cloud met John Eijgensteijn

In deze sessie wordt er dieper in gegaan op het gebruik van virtuele werkplekken in de Microsoft Cloud. Deze sessie zal aan de ene kant dieper in gaan op de technieken welke worden gebruikt en hoe Proact deze werkplekken beheerd, maar mogelijk nog belangrijker zal worden ingegaan welke bedrijfsprocessen / activiteiten kunnen leiden tot een virtuele werkplek zodat scenario’s worden herkend waarin een virtuele werkplek in de Cloud van toegevoegde waarde kan zijn.