Verbreed jouw kennis van de Cloud

Welkom bij de enige echte Cloud University, dé plek waar jij jouw kennis van de Cloud en alles wat daarmee te maken heeft kan verbreden. Iedere maand nemen we je mee in de wereld van bijvoorbeeld Terraform, MS Teams en Security. Onze experts leggen alles stap voor stap uit, geven tips en beantwoorden al jouw vragen. De komende periode zijn op de volgende data van 16:00 - 17:00 uur deze afleveringen te volgen:

 

  • Donderdag 30 september: Een tour door Azure DevOps
  • Donderdag 7 oktober: Maak Teams-vergaderen fantastisch! 
  • Donderdag 14 oktober: Data migratie naar Microsoft 365
  • Donderdag 4 november: Een goed fundament in de cloud is dé basis voor groei, controle en succes
  • Donderdag 18 november: Hoe bouwen wij een kassasysteem voor een BBQ-foodtruck met het PowerPlatform?
  • Donderdag 2 december: Werkplekken & Cloud

 

Lees hieronder de omschrijvingen van elk webinar.

 

Helemaal nieuw bij de Cloud University? We hebben er al een paar andere webinars op zitten, maar niet getreurd: alles is opgenomen! Dus wil jij een van de andere webinars terug zien? Klik dan op deze link.

Vul hier jouw gegevens in om je in te schrijven voor de webinars:

Lees hier alle info over de webinars

Een tour door Azure DevOps met Robert Prüst

De laatste jaren heeft iedereen het over DevOps, maar wat is Azure DevOps eigenlijk? Wat kun je er mee en hoe kan je het optimaal gebruiken? In deze sessie nemen we je op een tour door de mogelijkheden van Azure DevOps.

Maak Teams-vergaderen fantastisch! Met Dirk Steenkamer

In 2020 werden we allemaal Teams gebruikers, of je nu wilde of niet. Na dit webinar ben je een Teams-fan. AI-ondersteunde vergaderingen, interactieve online workshops, minder vergaderdruk, nieuwe gave presentatievormen. Op basis van nieuwe technische mogelijkheden en de beste adviezen uit de praktijk.

Data migratie naar Microsoft 365 met Quiriën Maduro

We gaan de route bespreken die bewandeld wordt voor een data migratie naar Microsoft 365. Hierbij kijken we naar de voorbereidingen, de migratie zelf en bijhorende nazorg voor een succesvolle migratie.

Een goed fundament in de cloud is dé basis voor groei, controle en succes. Met Marcel Gjaltema en David Rikkoert

Tijdens deze sessie vertellen we u meer over hoe u een goed doordachte basis kunt leggen voor uw cloud infrastructuur, waarbij uw cloud omgeving vanaf de eerste dag voldoet aan strenge security eisen, flexibel is en kosten efficiënt en beheersbaar blijft.

Hoe bouwen wij een kassasysteem voor een BBQ-foodtruck met het PowerPlatform? Met Dennis Toet en Lucy Kooyers

Het is bijna 12 uur 's middags. De magen beginnen al te knorren. In de verte zien we de rookpluimen al aankomen. De BBQ-foodtruck komt eraan! Alle bedrijven op ons terrein kunnen er gebruik van maken met een ongekend betaalgemak. In deze sessie zie je hoe wij dat opzetten!

Werkplekken & Cloud met Bertus Doppenberg en Patrick Smeets

Proact speelt bij meer dan drieduizend klanten een rol in hun moderne workspace en infrastructuur cloud oplossingen. Dit doen onze klanten vanuit verschillende cloud maturity niveaus. Voor de klantorganisatie is dit zowel een reis op het vlak van technologie als een organisatorische ontwikkeling waarbij het managen van de verandering door middel van adoptie zeker niet onderschat moet worden. In deze sessie van de Cloud University willen wij vanuit eerdere projecten onze kennis en ervaringen delen over de keuzes die we samen met klanten maken en op welke wijze zij stap voor stap, passend voor hun gebruikers en organisatie, vorm hebben gegeven aan hun digitale transformatie.